Rezultati z ocenjevanja divjačinskih salam
Rezultati
ZAPISNIK
3. mednarodnega ocenjevanja divjačinskih salam v sklopu mednarodnega sejma lovstva in ribištva LOV v Gornji Radgoni
Ocenjevanje je potekalo 21. marca 2022 na Pomurskem sejmu v Gornji Radgoni.
Strokovno ocenjevalno komisijo so sestavljali:
Predsednik;
Zdenko Čuš
Lovska družina Pobrežje-Miklavž
Člani;
Irena Kos
Kmetijsko-gozdarska zbornica Celje
Jasmina Himelrajh Kraner
Panvita MIR d.d.
Zdenka Tompa
gastronom, kulinarik
Na ocenjevanju je sodelovalo 27 prijaviteljev, komisija je ocenila 47 prijavljenih izdelkov.
STATISTIČNI PODATKI O OCENJEVANJU IZDELKOV:
Sodelujočih: 27
Ocenjenih izdelkov: 47
Nagrajenih izdelkov: 41
Nenagrajenih izdelkov: 6
Izločenih izdelkov: 0
Podeljena odličja:
Zlata medalja: 34 (72,34 %)
Srebrna medalja: 4 (8,51 %)
Bronasta medalja: 3 (6,38 %)
POSEBNA PRIZNANJA
Prvak sejma LOV za najvišje ocenjeno divjačinsko salamo je prejel:
Martin Šestanj – Gamsova salama – 56,40 točk